VOOR INVESTEERDERS

Zorgeloos investeren in vastgoed

Als aanspreekpunt tussen de ontwikkelaar, de makelaar en de investeerder is Elitis Real Estate de partner bij uitstek voor uw vastgoedinvestering.
Ongeacht of u een beginnende of ervaren investeerder bent, kunt u bij ons terecht voor een verantwoorde follow-up met kennis van zaken.

TRANSPARANT

Elitis Real Estate omringt zich met experts die thuis zijn in elk aspect van vastgoed. Zo weet u zeker dat u altijd op de beste service kunt rekenen.

ANALYSEREND

Na een grondige beoordeling van het beoogde vastgoed en het financieel model, inclusief fiscaliteit en successie, garandeert Elitis Real Estate u een uitvoerige en geruststellende analyse.

ONDERSTEUNEND

Uw partner Elitis Real Estate staat u gedurende het hele proces bij tijdens alle technische en administratieve stappen.

MEER INFORMATIE
OPLOSSINGEN

Oplossingen op maat

AANGEPASTE FINANCIERING

Wij gaan samen met u na welke financieringsstrategie het beste bij uw profiel past. Met onze selecte partners vinden we een kredietoplossing die bij uw parcours en uw behoeften past.

VERZEKERINGEN

Wij stellen u voor elk pand de beste oplossingen voor een optimale en doeltreffende verzekering voor.

BEHEER EN FACILITY MANAGEMENT

Deze twee aspecten van vastgoedbeheer hangen nauw samen en hebben als voordeel dat de eigenaar op beide oren kan slapen, ook door de optimalisatie na het inventariseren en rationaliseren van de kosten.

MEER INFORMATIE
EVENEMENTEN

Wilt u meer informatie?

Klik hier en ontdek onze webinars en evenementen.

ONTDEK
OPLOSSINGEN

Een zorgeloze toekomst

Een vastgoedportefeuille waar u lang van kunt genieten, is ook een kwestie van cruciale keuzes maken. Ons team van experts kan u hierin bijstaan en het nodige advies geven.

VERHUREN

Kiezen voor verhuren gaat gepaard met verantwoordelijkheden en taken die u voor uw gemoedsrust aan onze specialisten kunt overlaten.

DOORVERKOPEN

Doorverkopen op het juiste moment kan een interessante meerwaarde opleveren als u de markt en de kansen die ze biedt, perfect kent. Ook hier is Elitis Real Estate uw partner bij uitstek.

HERINVESTEREN

U hebt het begrepen: als u ons uw volledige beheerstrategie toevertrouwt, weet u zich verzekerd van een doeltreffende begeleiding, ook bij het oordeelkundig herinvesteren van uw kapitaal. .

MEER WETEN

Wij zetten potentieel om in tastbare resultaten

Wij hebben vastgoedprojecten overal in België voor elk budget en elk rendement. U kunt ze in detail ontdekken op hun eigen webpagina.
BEKIJK ALLE PROJECTEN

Onze projecten in de kijker

100% VERKOCHT
De Nieuwe Markt

Investeer op een droomlocatie op wandelafstand van de Leie

Meer info
100% VERKOCHT
Residentie Espinthe

Energiezuinig wonen dicht bij de stad en in het hart van de groene Ardennen

Meer info

evolution du marche immobilier
Nieuws
Evolutie van de vastgoedmarkt tussen 2021 en 2022
Investeren

De vastgoedmarkt heeft tussen 2021 en 2022 flinke schommelingen gekend; de gezondheidscrisis was vorig jaar een belangrijke factor in de prijsinstabiliteit en de inflatie in het hele land in 2022 was ook niet bevorderlijk om de markt in evenwicht te brengen. Die inflatie had zelfs verstrekkende gevolgen voor de vastgoedmarkt: van de stijging van de […]

Lees verder
Bekijk alle artikelen