fbpx

Investeren

Waarom investeren?

Wellicht vraagt u zich af waarom u in vastgoed moet investeren. Daar zijn meerdere goede redenen voor die we graag hierna toelichten.
Meer informatie

Hoe investeren in vastgoed?

Hoeveel startkapitaal heb ik nodig? Hoe begin ik eraan? Voor welk type vastgoed moet ik kiezen? Wij staan klaar om al die vragen te beantwoorden.
Meer informatie

Met wie investeren?

Of het gaat om uw eerste of uw zoveelste investering, de kans dat er iets fout loopt, blijft bestaan.
Meer informatie
BEKIJK ALLE PROJECTEN
INVESTEREN IN VASTGOED

Voor een performante strategie voor uw investeringen in vastgoed

Ongeacht uw financiële draagkracht en het feit of u een ervaren, beginnende, professionele of particuliere investeerder bent, kunnen wij u helpen bij het kiezen van een ideaal en relevant investeringsproduct.
DOWNLOAD ONZE TIEN TIPS OM ZORGELOOS TE INVESTEREN
KWALITEITSVOLLE PRODUCTEN
Wij kiezen de producten lang voor ze worden gebouwd na een uitvoerige haalbaarheidsstudie.
SPECIFIEKE EXPERTISE
Onze experts zijn gespecialiseerd in investeringsvastgoed en kennen de lokale markt op hun duimpje.
OPTIMALE FOLLOW-UP
Wij begeleiden u van bij de selectie tot het beheer van uw portefeuille.

Onze informatieve blog staat vol goede tips. Neem dus zeker een kijkje!

In een periode van stijgende inflatie is het belangrijk te weten welke investeringen in onroerend goed u moet doen. Investeren in Wallonië kan een winstgevende keuze zijn als u zowel de interessante steden als de fiscale voordelen kent. In dit artikel vertellen we u over de belangrijke troeven van Wallonië als potentieel investeringsgebied. De voordelen […]

Lees meer

We horen het overal, vakpers en mainstream media brengen de informatie elke dag: de inflatie bereikt nieuwe pieken en de consumptieprijsindex stijgt maand na maand. In juni 2022 bereikte de inflatie het hoogste niveau (9,65%) sinds 1983 en zeggen dat het leven duurder wordt, is een open deur intrappen.Huishoudens worden overvallen door bezorgdheid, zeker als […]

Lees meer
Lees andere artikelen
INVESTEREN IN VASTGOED

Wilt u geen zorgen? Doe een beroep op ons.

Door het beheer aan Elitis Real Estate toe te vertrouwen, weet u zeker dat uw investering dat doet wat u ervan verwacht. Wij kunnen voor u huurders vinden, competitieve en rendabele huurtarieven bepalen die alle belastingen en overheadkosten dekken, de huur innen en toezien op de naleving van de huurwetten. Wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het beheer van uw vastgoedinvestering en de optimalisatie ervan.
MEER INFORMATIE