Luxemburg

Residentie Neptune & Jupiter

Hoogwaardige, comfortabele flats die voldoen aan de eisen van de bewoners. Bovendien is Aarlen een groeiende stad en kan op deze manier een mooi rendementspotentieel bieden

EEN GROEIENDE STAD
KWALITATIEVE SPECIFICATIES (VLOERVERWARMING, RAMEN VAN HOOGE KWALITEIT,...)
EEN AANTREKKELIJK RENDEMENT
OPTIMALE ENERGIEPRESTATIE (KLASSE A OF B)
Meer info
  Residentie Neptune & Jupiter

  Twee nieuwe residenties in het hart van de historische stad

  Aarlen is een van de oudste steden en heeft een mooi historisch centrum. Deze twee residenties liggen in het hart van de stad, dicht bij winkels, restaurants, scholen, administratieve diensten, sportcentrum... U bevindt zich op slechts 500 meter van de Place Léopold en op 500 meter van het station. Een ideale plek om van de oude stad te genieten terwijl u zich gemakkelijk kunt verplaatsen in de regio!

  • TWEE RESIDENTIES
   Deze 20 appartement van een-, twee- en drieslaapkamers zijn alle ontworpen om te voldoen aan de vraag naar comfortabel wonen in de stad.
   Ze hebben allemaal een buitenruimte (tuin of terras), wat de laatste jaren een belangrijke vraag is van de bewoners is geworden. De bewoners van de residentie Neptune kunnen ook genieten van een aangename gemeenschappelijke tuin.
  • COMFORTABEL EN KWALITATIEF
   Comfort is verzekerd in de woningen, dankzij ruime woonkamers en keukens, evenals extra faciliteiten zoals een parkeerplaats, een kelder en een gemeenschappelijke vuilnisruimte. Verder beantwoorden specifieke kwaliteitsnormen aan de behoeften van de bewoners (vloerverwarming, gepantserde deuren, ramen van hoge kwaliteit, ...).
  • PROJECT MET HOOGSTE NORMEN
   Ten slotte voldoen alle appartementen aan de hoogste bouwnormen, waaronder optimale energieprestaties (klasse A of B), uitstekende geluidsisolatie (NBN S01-400-1 norm) en individuele vloerverwarming op gas (2 thermostaten).
  INVESTEREN IN EEN GROEIENDE STAD

  Vraag naar woonst

  Aarlen ligt op een belangrijk economisch kruispunt: dicht bij Luxemburg is het zeer goed ontsloten door de Europese spoor- en wegennetwerken die enerzijds naar Brussel en anderzijds naar Luxemburg en Frankrijk leiden. Daarom trekt het veel grensarbeiders aan en neemt de vraag naar appartementen voortdurend toe.
  AARLEN CENTRUM

  Een aantrekkelijke stad met een aangenaam leefklimaat

  Aarlen ligt in de provincie Luxemburg en is tevens de hoofdstad van het administratieve en gerechtelijke arrondissement.

  Vandaag is de stad een belangrijk administratief en commercieel centrum in de regio. Het is de dichtstbevolkte agglomeratie van het land. Aarlen profileert zich steeds meer als studentenstad (universitaire faculteit en middelbaar onderwijs). Aarlen staat bekend als een van de oudste steden van het land, samen met Tongeren en Doornik, en gaat terug tot de Gallo-Romeinse periode. Het project ligt zeer centraal op 4 km van de E411 naar Brussel en Luxemburg, op 40 km van Luxemburg en op 125 km van Namen. Het project ligt dicht bij het openbaar vervoer en het treinstation van Aarlen (naar Namen - Brussel - Luxemburg). De luchthaven van Luxemburg ligt op 30 minuten van Aarlen.

  Bent u geïnteresseerd in dit project? Neem contact op met Elitis Real Estate, vastgoeddeskundige.

  Wij zullen uw investeringsproject graag met u bespreken.
  Wij zullen u alle informatie over deze flats bezorgen en er kan u ook een platform ter beschikking worden gesteld met alle technische fiches over dit project.
  Mis deze geweldige kans niet om een nieuw kwaliteitsappartement te verwerven in een aangename woonomgeving in een groeiende stad!