Onze aanpak voor projectontwikkelaars

Projectontwikkeling is zonder twijfel een van de meest complexe beroepen. Wij weten dit en daarom stellen wij u voor om u in ons expertisedomein bij te staan: de verkoop van uw vastgoedprogramma.

Het specifieke aan Elitis Real Estate is dat wij enkel verkopen aan investeerders, ongeacht of die deel uitmaken van het Wilink-netwerk, dan wel of we hen met onze unieke marketingaanpak hebben benaderd.

Wij stellen onze verkooppartners in elke fase van de verkoop alle marketingmateriaal
en -tools ter beschikking die zij nodig hebben om de verkoop tot een succes te maken.
6 REDENEN

Om te werken met Elitis Real Estate

1. Resultaatsverbintenis: wij garanderen de verkoop van uw projecten tegen een bepaalde prijs en binnen een bepaalde termijn.
2. Sterk partnerschap: wij realiseren een verkoopvolume van ± 60 miljoen euro per jaar en hebben al met de meeste van de grootste Belgische promotors samengewerkt.
3. Zorgeloze administratie en commerciële complementariteit: wij nemen u alle zorgen uit handen en nemen de volledige administratieve follow-up voor onze rekening.
4. Naadloos verkoopproces: wij zorgen voor het krediet van de klant, verzekeren het snel verlijden van de authentieke akten en leiden de voorlopige oplevering in goede banen.
5. Maatwerk: wij bieden samenwerkingsformules op maat aan. Verkoop van het hele project of een deel ervan. Eén aanspreekpunt, verkoop en marketing 100% door Elitis Real Estate.
6. Gespecialiseerde ondersteuning: wij bieden vastgoedinvesteerders een uitgebreid dienstenaanbod aan, zodat zij zich enkel om het financiële aspect van hun investering hoeven te bekommeren.
Als promotor kunt u rekenen op gespecialiseerde ondersteuning: marktonderzoek, prijszetting en indeling van het project.
FASE 1 - ANALYSE
Op basis van de verzamelde informatie onderzoeken wij de evolutiemogelijkheden van het project om het commercieel succes ervan te garanderen.
FASE 2 - VERKOOP
Wij zetten het afgewerkte project in de markt. Door onze rol als centraal aanspreekpunt tussen partijen kunnen wij een snellere en vlottere verkoop garanderen.
FASE 3 - OPLEVERING EN PARTICULIER BEHEER
Wij ronden het project af door de investeerder bij de oplevering te begeleiden. Wij optimaliseren zijn investering door hem het comfort van verhuurbeheer te bieden.
PROMOTIE

Onze deskundigheid ten dienste van uw project

In de vastgoedsector in de ruime zin van het woord zijn er heel wat verschillende beroepen die allemaal specifieke competenties vereisen. Projectontwikkeling is zonder twijfel een van de meest complexe ervan. Wij weten dit en daarom stellen wij u voor om u in ons expertisedomein bij te staan: de verkoop van uw vastgoedprogramma. Tijdens ons uitgebreide selectieproces verrichten wij een markt- en haalbaarheidsonderzoek, brengen wij het volledige potentieel van het project in kaart en voeren wij samen met al onze partners die bij het project zijn betrokken, onze opdracht met gepaste zorgvuldigheid uit.
Promotie

Selectieparcours

Onze klanten, promotoren en investeerders, verwachten van Elitis Real Estate een kwaliteit van dienstverlening die past bij de kwaliteit van hun producten. Daarom kiezen wij onze makelaarspartners op basis van hun kennis van de investeringsgoederen en hun talent om investeerders te begeleiden bij een verkoop zonder onaangename verrassingen. Natuurlijk stellen wij onze verkooppartners in elke fase van de verkoop alle marketingmateriaal
en -tools ter beschikking die zij nodig hebben om de verkoop tot een succes te maken.

Onze dienstverlening aan promotors, in beeld