Henegouwen

SVK – Houdeng-Goegnies

Vast huurrendement.

Investeer in betaalbaar en sociaal wonen op een strategische locatie tussen Charleroi en Bergen.

EEN STAD IN VOLLE VERANDERING
MAXIMAAL VERHUURGEMAK VIA EEN SOCIAAL VERHUURKANTOOR
VOLLEDIG AFGEWERKTE HUIZEN
VLOT NAAR DE E19 EN DE E42
Meer info
  HOUDENG-GOEGNIES

  Investeer in een dorp in de stad

  De Rue des Bateliers (letterlijk vertaald: de Binnenschippersstraat) is een nieuwe verkaveling in Houdeng-Goegnies, een deelgemeente van La Louvière. Die stad is in volle verandering en vindt zich opnieuw uit na haar roemrijke industriële verleden. Houdeng-Goegnies ligt langs het water, en op een boogscheut van wereldberoemde waterbouwwerken zoals de scheepslift van Strépy-Thieu.

  • Kwalitatieve nieuwbouw
   In de streek is het aanbod aan nieuwbouwwoningen beperkt. Met deze nieuwe verkaveling brengen we op lange termijn een absolute meerwaarde voor de buurt. Deze woningen zullen gedurende 25 jaar worden verhuurd via een sociaal verhuurkantoor.
  • VOORDELEN VAN EEN SOCIAAL VERHUURKANTOOR
   Als eigenaar/investeerder geniet u van een tal voordelen dankzij de samenwerking met een sociaal verhuurkantoor. De belangrijkste hiervan zijn:
   • Gewaarborgde huurinkomsten
   • Geen leegstand
   • Herstel in goede staat na de huurperiode van 25 jaar
   • Verminderd BTW-tarief bij aankoop
  INVESTERINGSPROJECT OP MAAT

  3 kamers, eigen parkeerplaats en tuin

  De huizen met 3 kamers (totale bewoonbare oppervlakte van 100m2) zijn volledig afgewerkt en hebben allemaal een eigen parkeerplaats en tuin (beiden in de prijs inbegrepen). Ideaal voor zowel jonge gezinnen als actieve senioren op zoek naar de ruimte en het comfort van een huis. Er is een kijkwoning om geïnteresseerden helemaal over de streep te trekken.
  LA LOUVIÈRE

  Authentieke architectuur en indrukwekkende waterbouwwerken

  Houdeng-Goegnies wordt doorkruist door de waterlopen Thiriau du Luc, Thiriau du Sart en het Canal du Centre. Scheepslift nr. 1 ligt zelfs op het grondgebied van de gemeente, die net als de rest van La Louvière vol staat met authentieke architectuur en indrukwekkende waterbouwwerken. De verrassende waterlandschappen zorgen voor een unieke sfeer. Houdeng-Goegnies is vlot bereikbaar via de E19 Brussel-Parijs en de E42 Bergen-Luik

  Een toegankelijke investering

  Onze beleggingsexperts nemen geen risico's. Zij bestuderen uw financiële situatie grondig en stellen een plan op maat op om uw beleggingsportefeuille te optimaliseren.