Bedrijfsfiche

Bedrijfsgegevens van Elitis Real Estate nv

Maatschappelijke zetel: Rijvisschestraat 124 – 9052 Zwijnaarde

KBO 0677.629.627

RPR Gent

IBAN BE27 3630 6234 5273- BIC BBRU BE BB

Telefoon: 078 05 15 51

E-mail: info@elitisrealestate.be

Website: www.elitisrealestate.be

 

Onze dienstverlening : vastgoeddiensten op maat

Elitis Real Estate is vastgoedmakelaar met erkenning onder het nummer 510.120 in het register van vastgoedmakelaars, bijgehouden door het BeroepsInstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) – Luxemburgstraat 16B – 1000 Brussel, en is terug te vinden op www.biv.be.

Elitis Real Estate en haar medewerkers respecteren de deontologische code van het BIV.

 

Ervaring en Maatwerk

Elitis Real Estate is gespecialiseerd in het begeleiden van klanten in de aan- en verkoop van privéeigendommen; alsook bij het investeren en beheren van beleggingsvastgoed, projectgronden en exclusieve panden over heel België. Om onze service compleet te maken, is Elitis Real Estate uw partner bij uitstek voor  verhuur en beheer.

 

Patrimonium expertise

Bovendien beschikt Elitis Real Estate over de nodige expertise voor het rentabiliseren en herstructureren van vastgoedportefeuilles binnen het familiaal patrimonium.

 

Gemoedsrust

Onze jarenlange ervaring, marktkennis en expertise, gekenmerkt door een persoonlijke aanpak en doorgedreven opvolging van uw dossier, zorgt dat u zich als toekomstige klant direct op uw gemak voelt.

 

Communicatie met Elitis Real Estate

Wij staan steeds tot uw dienst, in het Nederlands en in het Frans.

U kan contact met ons opnemen via het contactformulier ((https://elitisrealestate.be/nl/contact/)) of ons contacteren voor een persoonlijk gesprek.

Voor informatie over uw persoonlijk dossier kunt u ook contact opnemen met uw contactpersoon of het verkooppunt waar uw dossier wordt beheerd.

 

Elitis Real Estate maakt onderdeel uit van de groep Wilink

Bij Wilink ontdekt u een uniek en volledig aanbod aan financiële oplossingen.

Wilink.be/nl/producten-en-diensten

De volledige bedrijfsgegevens, politiek en beleid omtrent compliance, antiwitwas, belangenconflicten en het verwerken van persoonsgegevens kan u raadplegen via onze website : wilink.be/nl/juridische-informatie