Luik

Residentie Ville en Campagne

Gelegen in een rustige omgeving maar toch dichtbij alle voorzieningen in het centrum van Fléron. Aantrekkelijke prijzen met een goed rendement.

EEN PROJECT MET EEN TIJDLOZE ARCHITECTUUR
RUSTIGE LOCATIE IN HET CENTRUM
GROTE VRAAG NAAR HUURAPPARTEMENTEN
AANTREKKELIJKE PRIJS EN ONMIDDELLIJK RENDEMENT
Meer info
  STAD OP HET PLATTELAND

  Rustig leven dicht bij voorzieningen

  Voor wie van de stad en het platteland houdt, is het zeker de moeite waard om in Fléron te verblijven. Dynamisch en modern, is dit een levendige stad waar het leven goed is! Een veelbelovende aanwinst voor een rustige toekomst in uw investering.

  • WONEN IN DE PROVINCIE LUIK
   Het project is gelegen in een rustige omgeving, maar dicht bij het dynamische en moderne centrum. Er zijn twee gebouwen, één in de Rue Bouillenne met 7 appartementen en één in de Rue François Lapierre met 11 appartementen. De gebouwen hebben een mooi uitzicht op een gemeenschappelijke binnentuin.
  • TIJDLOZE ARCHITECTUUR
   Deze appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers zijn ideaal voor wie droomt van natuur in de stad. Ze hebben een uitstekende energie-efficiëntie, uitstekende geluidsisolatie en zijn uitgerust met individuele gasverwarming. Er zijn grote woonkamers en keukens met weinig tot geen verlies van ruimte. Bovendien heeft elke flat één of twee parkeerplaatsen. De architectuur is sober en haalt lokaal haar inspiratie met bruinrode bakstenen. Er wordt gebruik gemaakt van BENOR PVC ramen met een grijze fabrieksafwerking en gepantserde toegangsdeuren. Dankzij deze grote ramen ramen hebben de flats veel licht.
  INVESTEREN IN DEZE WONING

  In het hart van Fléron

  Fléron kent een grote vraag naar appartementen en deze residentie is gelegen op een rustige, centrale locatie. De gemeente biedt is heel toegankelijk tot de grote steden (Luik en Chaudfontaine) en de hoofdwegen. De prijzen van deze flats zijn zeer aantrekkelijk en bieden een goed rendement.
  Fléron in het hart van het Land van Herve

  Rustig leven dicht bij voorzieningen

  Fléron is een gemeente in de provincie Luik, in het hart van het Land van Herve. De gemeente ligt op slechts 10 km van Luik en 20 km van Verviers. Het ligt vlakbij de N3 naar Luik en de snelwegen E42 en E25. Het project is gelegen in een rustige omgeving, maar dicht bij het dynamische en moderne centrum. Fléron heeft naast zijn winkelcentrum ook lokale winkels. Bovendien is er een overvloed aan sportfaciliteiten, zoals het plaatselijke sportcentrum en de talrijke sportverenigingen. Het project is bereikbaar via de hoofdwegen naar Brussel - Leuven - Luik - Eupen - (Aken, Duitsland).

  Bent u geïnteresseerd in dit project? Neem contact op met Elitis Real Estate, uw expert in investeringsvastgoed.

  Wij zullen uw investeringsproject graag met u bespreken en zullen u alle informatie over deze flats bezorgen.
  Mis deze geweldige kans niet om een nieuwe, kwaliteitsvolle appartementen te kopen!