Luxemburg

Residentie Ravel

Hoogwaardige, comfortabele appartementen die voldoen aan de behoeften van de bewoners. Bovendien is Bastenaken een groeiende stad met veel ontwikkeling.

KWALITATIEF LASTENBOEK (VLOERVERWARMING, ALUMINIUM RAAMPROFIELEN, ENZ.)
EEN AANTREKKELIJKE STAD MET VERSCHILLENDE FACETTEN
EEN STERKE VRAAG IN DE LOKALE VASTGOEDMARKT
EEN PROJECT LANGS EEN TOERISTISCHE ROUTE
Meer info
  RESIDENTIE RAVEL

  Een verblijf langs een Ravel

  De residentie is gelegen in het centrum, in een gebied in ontwikkeling dat zeker een toegevoegde waarde zal geven aan het gebied. Bovendien ligt het dicht bij winkels, restaurants, scholen, enz. Een troef die een dynamische toekomst voor het project belooft.

  • DE RESIDENTIE
   De residentie Ravel is een high-end project, bestaande uit 41 appartementen (1 en 2 slaapkamers) met prachtige terrassen, een commerciële ruimte en een ondergrondse parkeergarage met twee niveaus. Residentie Ravel is ideaal gelegen in het hart van Bastenaken en biedt u een moderne omgeving die voldoet aan de hoogste normen van comfort. Deze residentie is gelegen op een terrein dat u zal verleiden met zijn bevoorrechte ligging.
  • COMFORTABEL EN KWALITATIEF
   De architectuur is goed doordacht en aangepast aan de omgeving en het comfort van elke bewoner. De woonkamer heeft vloerverwarming en heeft 60/60cm tegels en semi-massief gelakt parket in de slaapkamers. Elke keuken is uitgerust met Siemens of Bosch apparatuur. Om een comfortabel leefklimaat te garanderen, zijn een ventilatiesysteem met één luchtstroom van het type C+ healthbox van Renson®, thermisch gelakte aluminium ramen en deuren. Er zijn ook een fotovoltaïsch systeem voor het gemeenschappelijk elektriciteitsverbruik en beveiligde bewakingscamera's voorzien.
  • ENERGIENORMEN
   Er werd bijzondere aandacht besteed aan de isolatie en de kwaliteit van de technische installaties, zodat alle appartementen het EPC label A behalen.
  INVESTEREN IN EEN AANTREKKELIJKE STAD

  Vraag naar logement

  Bastenaken kent een grote vraag naar appartementen en ontwikkelt zich tot een aantrekkelijke stad. Daarom trekt de stand het veel grensarbeiders uit het Groothertogdom Luxemburg aan, zodat de vraag naar appartementen voortdurend toeneemt. Bovendien ligt het project dicht bij het openbaar vervoer, talrijke winkels, restaurants,... en dicht bij de autosnelweg naar het Groothertogdom Luxemburg en de E25 naar Aarlen of Luik. Er zijn ook veel scholen voor basis- en voortgezet onderwijs.
  BASTENAKEN IN HET HART VAN DE BELGISCHE ARDENNEN

  Een aantrekkelijke stad met een aangenaam leefklimaat

  Bastenaken ligt in het hart van de Belgische Ardennen, in het oosten van de provincie Luxemburg en op 12 km van de Luxemburgse grens. De stad, die vooral bekend is door het beleg tijdens de Slag om de Ardennen in 1944, heeft verschillende monumenten ter herinnering aan deze gebeurtenissen behouden en profiteert van een dynamiek die inherent is aan haar commerciële en toeristische aanbod en haar nabijheid tot de Luxemburgse grens. Vanuit Bastenaken is zowel het noordelijke als het zuidelijke deel van het Groothertogdom Luxemburg gemakkelijk te bereiken. Wij bevinden ons op 2 km van de snelweg E25 richting Aarlen of Luik.

  Bent u geïnteresseerd in dit project? Neem contact op met Elitis Real Estate, vastgoeddeskundige.

  Wij zullen uw investeringsproject graag met u bespreken en zullen u alle informatie over deze appartementen bezorgen met alle technische fiches over dit project.
  Mis deze geweldige kans niet om een nieuw kwaliteitsappartement te verwerven in een aangename woonomgeving in een groeiende stad!