Luik

Residentie Hestia

Vast huurrendement.

Investeren in de groene Vesdervallei in Chaudfontaine, stad van water, stad van kunst.

VLAKBIJ ALLE VOORZIENINGEN
1-2-3-KAMERAPPARTEMENTEN
MAXIMAAL VERHUURGEMAK DANKZIJ SOCIAAL VERHUURKANTOOR
STIJLVOLLE, MODERNE ARCHITECTUUR
Meer info
  HESTIA

  De groene waterrijke natuur van Chaudfontaine op 8 km van de Vurige Stede

  Chaudfontaine combineert de nabijheid van de grootstad Luik (op 8km) met de rust van een groene en waterrijke omgeving. U vindt er de enige warmwaterbron (37°) in de Benelux, waardoor het officieel een kuuroord is. Daarnaast is Chaudfontaine gekend voor zijn rijk historisch erfgoed en de vele ontspanningsmogelijkheden.

  • Maximaal gemak dankzij Sociaal Verhuurkantoor
   Voor Residentie Hestia wordt samengewerkt met het Sociaal Verhuurkantoor OVA. En dat biedt u alleen maar voordelen: een vaste, jaarlijks geïndexeerde huur, opvolging van kleine werken tijdens de huurperiode, afsluiten brandverzekering, verminderde BTW, vrijstelling onroerende voorheffing, enz.
  • Karaktervolle en duurzame appartementen
   Residentie Hestia bestaat uit drie gebouwen omgeven door groen. De duurzame en karaktervolle appartementen spelen perfect in op de huidige noden op het vlak van stedenbouw, met een stijlvolle architectuur, kwalitatieve afwerking, aangename en comfortabele woonruimtes waarbij rekening gehouden werd met de nieuwe geldende energienormen. De residentie is vlot bereikbaar en ligt dicht bij alle diensten, winkels en scholen.
  VOORDELEN VAN EEN SOCIAAL VERHUURKANTOOR

  Als eigenaar/investeerder geniet u van tal van voordelen

  Dankzij de samenwerking met een sociaal verhuurkantoor, investeerd u van tal van voordelen:
  • Gewaarborgde huurinkomsten
  • Geen huurleegstand
  • Verminderd BTW-tarief bij aankoop
  CHAUDFONTAINE

  Alles bij de hand

  Het project ligt langs de toegangsweg naar Chaudfontaine op slechts 4 minuten van het centrum. Alle voorzieningen liggen binnen een straal van 4 km: supermarkten (Delhaize/Carrefour market/Colruyt), restaurants, bank, kleuter-, lagere en middelbare school. De bushaltes liggen op wandelafstand, het treinstation op 2 km.

  Een toegankelijke investering

  Onze beleggingsexperts nemen geen risico's. Zij bestuderen uw financiële situatie grondig en stellen een plan op maat op om uw beleggingsportefeuille te optimaliseren.