Luxemburg

Residentie Espinthe

Energiezuinig wonen dicht bij de stad en in het hart van de groene Ardennen

NABIJHEID, BEREIKBAARHEID EN GROENE OMGEVING
VLAKBIJ SHOPPINGCENTER
STIJLVOLLE EN ENERGIEZUINIGE APPARTEMENTEN
VLOT BEREIKBAAR
Meer info
  MARCHE-EN-FAMENNE

  Het perfecte evenwicht tussen groen en stedelijke diensten

  De Residentie Espinthe verenigt het beste van twee werelden: het gemak van stedelijke faciliteiten en de rust van het groen en de natuur. Hier vinden bewoners het perfecte evenwicht tussen nabijheid, vlotte bereikbaarheid en natuur.

  • Stijlvol en energiezuinig wonen
   De appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers hebben een uitstekende energiescore en bieden een zeer goede geluidsisolatie. De sobere architectuur met roodbruine bakstenen in combinatie met de grijze PVC-ramen van Benor zorgt voor een stijlvol geheel. De gebouwen hebben geen inkijk en bieden een prachtig uitzicht op de binnentuin.
  • Grote vraag naar kwalitatieve appartementen
   Deze kwalitatieve appartementen met grote leefruimtes en een ruime keuken zijn zeer gegeerd. Ze liggen in een groene zone dicht bij het stadscentrum en langs de verbindingsweg met Namen. Ze hebben niet alleen een aantrekkelijke prijs maar bieden eigenaars/investeerders ook direct rendement.
  INVESTERINGSPROJECT OP MAAT

  Kwalitatief afgewerkte appartementen

  Dankzij de hoge raampartijen baden de appartementen in het licht. Zowel de buiten- als de binnenafwerking stralen kwaliteit uit: stijlvolle bakstenen voor de gevel, kwalitatieve PVC-ramen, een mooi afgewerkte keuken, badkamer en vloeren…
  Sommige appartementen beschikken bovendien over twee parkeerplaatsen.
  MARCHE-EN-FAMENNE

  Stad en natuur verenigd

  Marche-en-Famenne ligt in de provincie Luxemburg en verenigt de levendigheid van een stad met de rust van de natuur. De nabijheid van grote buur Rochefort vergoot nog het aanbod aan diensten en activiteiten. Met het kasteel van Jemeppe, het natuurreservaat Fond des Vaulx (15 ha) en de grotten van Hotton in de buurt, heeft Marche-en-Famenne alles om zowel cultuur- als natuurliefhebbers te bekoren.

  Een toegankelijke investering

  Onze beleggingsexperts nemen geen risico's. Zij bestuderen uw financiële situatie grondig en stellen een plan op maat op om uw beleggingsportefeuille te optimaliseren.