Namen

Residentie Belle Dame

Investeer in kwalitatief vastgoed op een boogscheut van het kloppend hart van Wallonië.

GROTE VRAAG NAAR EENKAMERAPPARTEMENTEN
UITSTEKEND HUURPOTENTIEEL
HOGE MOBISCORE
OP MINDER DAN 1 KM VAN ALLE VOORZIENINGEN
Meer info
  BELLE DAME

  Investeer op een steenworp van het economische en toeristische hart van Wallonië

  Namen bruist en boeit, verleidt en vernieuwt aan de samenvloeiing van Samber en Maas. Het is niet alleen de politieke hoofdstad van het Waals Gewest – met alle instellingen die daarbij horen – het is een bruisende stad waar innovatie, cultuur, het goede leven en economische groei samenkomen.

  • Jambes, klaar voor een nieuw hoofdstuk
   Jambes is een voorstad van Namen die via drie verkeersbruggen en één spoorbrug verbonden is met de stad. Recent werd trouwens het startschot gegeven voor een nieuwe stadsontwikkeling in Jambes, wat het project zeker op lange termijn een aanzienlijke meerwaarde geeft.
  • Appartementen met 1 of 2 slaapkamers
   De appartementen in een stijlvolle, sobere architectuur beantwoorden aan alle mogelijke noden van de toekomstige bewoners: één of twee parkeerplaatsen, een kelder om spullen op te bergen, sommige 2-kamerappartementen hebben een terras van 3,7 tot 7,35 m2, de vloerverwarming en PVC-ramen dragen bij aan de energiezuinigheid, het sanitair is van het Belgische kwaliteitsmerk Van Marcke en de leefruimtes zijn voorzien van grote vloertegels van 60/60 wat het ruimtegevoel extra in de verf zet.
  INVESTERINGSPROJECT OP MAAT

  Een investeringsproject met sterk potentieel

  Zowel in het centrum van Namen als in de voorsteden zoals Jambes blijven de gemiddelde vastgoed- en huurprijzen stijgen. Bovendien is er in Namen een zeer grote vraag naar eenkamerappartementen. De aanwezigheid van de universiteit met zijn studenten zorgt voor woningschaarste.
  NAMEN

  Cultuur, sport en handel

  Residentie Belle Dame ligt vlakbij de bioscoop Acinapolis en het fitnesscenter van Jambes. Met het treinstation op wandelafstand, een bushalte op minder dan 100 m en alle voorzieningen zoals supermarkt, restaurants en dokters in een straal van 1 kilometer, heeft Belle Dame een uitstekende Mobiscore van 90%!

  Een toegankelijke investering

  Onze beleggingsexperts nemen geen risico's. Zij bestuderen uw financiële situatie grondig en stellen een plan op maat op om uw beleggingsportefeuille te optimaliseren.