Waals-Brabant

Pré à la Planche

Investeer in een nieuw project in een landelijk kader dicht bij de stad en bedrijven

LANDELIJK KARAKTER DICHT BIJ DE STAD
CENTRAAL GELEGEN IN BEDRIJVIGE REGIO
GROTE VRAAG NAAR APPARTEMENTEN
NIEUWE DORPSKERN OP MENSENMAAT
Meer info
  PETIT-ROEULX-LEZ-NIVELLES

  Landelijke omgeving dicht bij de stad

  Le Pré à la Planche wordt een kwaliteitsvolle wijk met een sterk meerwaardepotentieel. Het project bevindt zich in een streek in volle groei dankzij de goede bereikbaarheid van en naar grote steden. Deze nieuwe verkaveling ligt in een groene zone met open landschappen en een rijke vegetatie.

  • Wonen op mensenmaat
   Dit nieuwe project beoogt een echte dorpskern op mensenmaat te zijn in Petit-Roeulx-lez-Nivelles. Dankzij de diversiteit aan woningen – met zowel huizen als appartementen – en handelszaken brengt het project verschillende generaties en functies samen in een dorp.
  INVESTERINGSPROJECT OP MAAT

  1 of 2 kamers en privékelder

  De appartementen hebben 1 of 2 slaapkamers en variëren in oppervlakte van 72m2 tot 99m2. De terrassen variëren van 4,6m2 (1 slaapkamer) en van 5,6m2 tot zelfs 26,5m2 (2 slaapkamers). Elk appartement heeft een berging en ondergrondse parkeerplaats en beantwoordt zo aan de noden van jonge starters of ouderen die opnieuw kleiner willen gaan wonen.
  NIJVEL

  Een aantrekkingspool voor bedrijven

  Petit-Roeulx-lez-Nivelles is een dorp en deelgemeente van Seneffe, op 8 km van Nijvel. Heel wat bedrijven vestigen zich in de buurt van Nijvel waardoor er in de streek een grote vraag naar appartementen en nieuwbouwwoningen is. Het project biedt een absolute meerwaarde voor de streek, vooral ook omdat Petit-Roeulx-lez-Nivelles aan de meest gegeerde kant van Nijvel ligt.

  Een toegankelijke investering

  Onze beleggingsexperts nemen geen risico's. Zij bestuderen uw financiële situatie grondig en stellen een plan op maat op om uw beleggingsportefeuille te optimaliseren.