Waals-Brabant

Le Val d’Eugène

Een project met een adembenemend uitzicht op de groene valleien, in het hart van de provincie Waals-Brabant.

GELEGEN OP EEN PLATEAU IN DE BOVENSTE VALLEI
DE VASTGOEDPRIJZEN HEBBEN DE GROOTSTE EVOLUTIE IN PROVINCIE WAALS-BRABANT
ONTWIKKELING VAN BEDRIJVEN IN DE OMGEVING
GROOT POTENTIEEL VOOR TOEGEVOEGDE WAARDE IN HET GEBIED
Plus d'info
  Court-Saint-Etienne,

  een gemeente die niet zal falen om u te animeren!

  Le Val d'Eugène biedt een volume op mensenmaat. De twee gebouwen zijn gelegen rond een groen aangelegde tuin. Alle woningen bieden een aangename leefruimten, badend in het licht en profiteren van veel zon.

  • LASTENBOEK VAN HOGE KWALITEIT
   Een energiezuinig gebouw: energie-efficiënt en milieuvriendelijk. De flats hebben energielabels (EPC) van klasse A of B, met ventilatie type C+. Bovendien is elk appartement super uitgerust met een moderne keuken, 60/60 cm tegels en gelakt semi-massief houten parket in de hallen, woonkamers en slaapkamers, 30/60 cm wandtegels in de badkamer en PVC raamprofielen. Het project voorziet in de mogelijkheid om onderaan de parkeerplaats een intelligent individueel oplaadpunt te installeren.
  • IN GEMEENSCHAP
   Fietsenstalling op de begane grond is toegankelijk vanaf de binnenzijde van het blok. Een gemeenschappelijke tuin van 1.315m², ingesloten in het bouwblok en een crèche zijn gepland in de residentie.
  • GEMEENSCHAPPELIJK ONDERHOUD
   Er is een grote regenwaterput gepland voor het opvangen van regenwater, dat zal worden gebruikt voor het onderhoud en het besproeien van de gemeenschappelijke vegetatie.
  Le Val d'Eugène

  Een investeringsproject met groot potentieel

  Voor dit project speelt de nabijheid van de as N25/E411 een grote rol. In alle in de directe nabijheid van deze as (LLN/Mont-Saint-Guibert/Bousval/Genappe), kennen appartementen een zeer mooie historische prijsstijging.
  Court-Saint-Etienne

  A une grande accessibilitéEen grote toegankelijkheid

  Court-Saint-Etienne ligt tussen Louvain-la-Neuve en Nijvel, langs de N25 in de provincie Waals-Brabant. Deze gemeente heeft een industrieel verleden met de staalfabriek Emile Henricot, gesloten in 1984. De ligging van het project biedt een ideale verbinding met alle grote steden. De gemeente heeft veel restaurants, groenvoorzieningen, winkels alsook het park “Bois des Rêves”, in de buurt.

  Het project zelf is gelegen in een landelijke omgeving waar u verliefd op zult worden.

  Een toegankelijke investering

  Onze beleggingsexperts nemen geen risico's. Zij bestuderen uw financiële situatie grondig en stellen een plan op maat op om uw beleggingsportefeuille te optimaliseren.