West-Vlaanderen

De Nieuwe Markt

Investeer op een droomlocatie op wandelafstand van de Leie

VOLLEDIG HERAANGELEGD STADSCENTRUM
IDYLLISCHE LOCATIE LANGS DE LEIE
ALLE FACILITEITEN BINNEN EEN STRAAL VAN 1 KM
OPGELEVERD PROJECT, DUS SNEL RENDEMENT
Meer info
  De Nieuwe Markt

  Kwalitatief wonen in een volledig vernieuwd stadscentrum

  De voorbije jaren onderging het centrum van Harelbeke een ware metamorfose. Dit ‘kleine broertje’ het naburige Kortrijk positioneert zich als een fiere parel langs de Leie, waar het goed en betaalbaar wonen is. Het bruisende centrum wordt doorkruist door deze rivier: het jaagpad langs de Golden River brengt wandelaars en fietsers in geen tijd midden in de natuur. Het provinciaal domein De Gavers is een écht paradijs voor natuurliefhebbers.

  • Betaalbaar wonen
   Voor veel mensen wordt Kortrijk intussen te duur. De Nieuwe Markt ligt op nauwelijks 6 km van de Guldensporenstad. Via het jaagpad langs de Leie is Kortrijk zelfs volledig autovrij te bereiken met de e-fiets of – voor de echte sportievelingen – al joggend.
  • Weldoordachte indeling
   De Nieuwe Markt brengt eenheid in verscheidenheid. Het architecturaal hoogstaand project werd minutieus uitgetekend om bewoners oases van licht en optimaal wooncomfort te bieden. De weldoordachte indeling benut alle ruimtes maximaal, zodat bewoners volop kunnen genieten van elk stukje van hun nieuwe ‘thuis’.
  INVESTERINGSPROJECT OP MAAT

  Appartementen met terras en 2 of 3 slaapkamers

  Alle appartementen zijn intussen opgeleverd en beschikken over 2 of 3 slaapkamers. Het terras is tussen 10 en 15 m2 groot. Elk appartement is ook voorzien van een ondergrondse autostaanplaats en berging.
  Harelbeke

  “Tis ier goed”

  En of het er goed is in Harelbeke! De stad ligt langs de idyllische, meanderende Leie, centraal in een van de meeste bedrijvige streken van ons land, met de laagste werkloosheidscijfers. De vernieuwing van het stadscentrum zit in de eindfase en laat Harelbeke opnieuw schitteren als nooit tevoren.

  Een toegankelijke investering

  Onze beleggingsexperts nemen geen risico's. Zij bestuderen uw financiële situatie grondig en stellen een plan op maat op om uw beleggingsportefeuille te optimaliseren.