Vlaanderen

Minerals

Investeer in betaalbaar wonen in een groene oase in het bruisende Ronse

STAD MET HIPPE NIEUWE WOONGEBIEDEN
DE RUST VAN DE VLAAMSE ARDENNEN
op een steenworp van een bosrijke omgeving
OP MINDER DAN 1 KM VAN ALLE FACILITEITEN
DOWNLOAD DE BROCHURE
  MINERALS

  Investeer in een bruisende stad die helemaal herleeft

  Na het verdwijnen van de industrieën die garant stonden voor de glorieperiode van de stad, kende Ronse enkele decennia een terugval. Vandaag bruist de stad als nooit tevoren, met hippe nieuwe ontwikkelingen in en rond het voormalig industrieel patrimonium en de nabijheid van de Vlaamse Ardennen om te herbronnen en even op adem te komen.

  • Betaalbaar wonen
   De vernieuwingsgolf in Ronse is ook zichtbaar in het straatbeeld: straten en pleinen werden heraangelegd waardoor het compacte centrum mooier en aantrekkelijker oogt dan ooit. Hier vinden jonge gezinnen, starters en investeerders betaalbare panden. Zo wordt budgetvriendelijk wonen ook bereikbaar in de Vlaamse Ardennen.
  • Rustgevende architectuur
   De huizen en appartementen (met 2 of 3 slaapkamers) ademen een open tijdloosheid uit. De bewoners genieten doorheen de vier seizoenen van hun nieuwe thuis: groene zones voor lente en zomer, warme gezelligheid binnenin voor het najaar. De ritmiek in de gevel, het open karakter en het vele groen rondom zorgen voor een rustig en vrij gevoel.
  INVESTERINGSPROJECT OP MAAT

  Appartementen met garage en berging

  De 16 appartementen die Elitis aanbiedt hebben elk twee slaapkamers, een terras, een ondergrondse staanplaats en berging. Hiermee voldoen ze perfect aan de noden van de moderne stedeling.
  RONSE

  Parel van de Vlaamse Ardennen

  Ronse ligt vrij centraal in de driehoek Gent-Kortrijk-Doornik en op slechts 12,5 km van Oudenaarde. Ronse wordt niet alleen de ‘Parel van de Vlaamse Ardennen’ genoemd, de taalgrensstad en faciliteitengemeente profileert zich ook als een cultuur-toeristisch centrum van waaruit bewoners en bezoekers de natuurpracht van de Vlaamse Ardennen kunnen ontdekken.

  Een toegankelijke investering

  Onze beleggingsexperts nemen geen risico's. Zij bestuderen uw financiële situatie grondig en stellen een plan op maat op om uw beleggingsportefeuille te optimaliseren.