Wallonië

La Strada – Clos des 7 fontaines

Een nieuwe wijk in het hart van de stad La Louvière. Deze ontwikkeling wordt gekenmerkt door haar uitzonderlijk hoge kwaliteit en bevat comfortabele flats die voldoen aan de eisen van de bewoners. Of u hier nu wilt wonen of investeren, u maakt de juiste keuze voor uw toekomst.

EEN STAD IN VOLLE ONTWIKKELING - TOEGEVOEGDE WAARDE OP LANGE TERMIJN!
PRIJZEN IN OVEREENSTEMMING MET DE MARKT
LEVERING BIJ AKTE
HUURMARKT MET VEEL VRAAG EN WEINIG AANBOD
Meer info
  LA STRADA

  Een nieuwe wijk in een stad in ontwikkeling

  La Strada is een uitzonderlijke wijk in het hart van La Louvière, een stad in volle verandering. Het project is een transformatie van de site van Faïenceries Boch (het beroemde servies van Royal Boch) in het hart van La Louvière (ten zuidwesten van Brussel) en is gelegen op 16 hectare.

  De nieuwe gemengde wijk ligt naast het toekomstig winkel- en vrijetijdscentrum. De wijk zal bestaan uit woningen, een hotel, een bioscoopcomplex, kantoren, een polyvalente zaal en parkeerterreinen. Daarnaast komen er openbare ruimten, een park en een recreatiegebied. Al deze faciliteiten zijn beschikbaar voor de bewoners, en iedereen zal er iets vinden om van te genieten. Dit project biedt zijn bewoners een zeer kwaliteitsvolle omgeving om in te wonen.

  • LES CLOS DES 7 FONTAINES
   Les Clos des 7 Fontaines is de eerste residentie uit dit masterplan en is reeds voltooid. Het bestaat uit 96 mooie appartementen met 1 tot 3 slaapkamers met en balkons of terrassen.
   Er zijn ook 3 commerciële ruimtes, parkeerplaatsen in de kelderverdieping en kelders in de residentie. Deze residentie is gelegen op een plek die u zal verleiden met zijn bevoorrechte ligging en het comfort van zijn accommodatie.
  • VOORDELEN VOOR TOEKOMSTIGE KOPERS
   Vastgoed is geen exacte wetenschap, maar het verleden leert ons dat investeren in onroerend goed over het algemeen een goede keuze is. De waarde van flats in België is de afgelopen vijf jaar met gemiddeld 23% gestegen. Bovendien is La Louvière een bloeiende stad, wat ook de waarde van uw eigendom op lange termijn ten goede komt! Net als de ideale locatie. Op dit moment is de vraag op de huurmarkt groot, maar het aanbod laag, wat een groot voordeel is.
  DUURZAME ONTWIKKELING EN CIRCULAIRE ECONOMIE

  Dit is de rode draad

  Naast de wettelijk vereiste milieunormen integreert La Strada zijn eigen duurzaamheidsambities: EPI (Energy performance of the Inhabitants) wat leidt tot een "0" koolstofcertificaat.
  LA LOUVIÈRE

  Een belangrijke stad in Henegouwen

  La Louvière was oorspronkelijk een industriestad en is strategisch gelegen tussen Bergen en Charleroi. Het project La Strada is een voorbeeld van een wijk voor gemengd gebruik in het hart van La Louvière. Deze nieuwe wijk is zeer goed ontsloten door de autosnelweg E19 Brussel-Parijs en door het openbaar vervoer (trein, bus) waarmee Brussel in minder dan 45 minuten te bereiken is. Alle faciliteiten zijn gemakkelijk bereikbaar. Binnen een straal van 1 km vindt u alle noodzakelijke voorzieningen, zoals supermarkten/ restaurants/ dokters/ banken/ scholen.

  Het hoofddoel van dit project is om het stadscentrum al zijn charme terug te geven en het gezicht van het La Louvière van morgen te tekenen.

  Bent u geïnteresseerd in dit project? Neem contact op met Elitis Real Estate, expert in vastgoed.

  Wij zullen met genoegen uw investeringsproject met u bespreken.

  Mis deze geweldige kans niet om een nieuw kwaliteitsappartement te verwerven in een aangename woonomgeving in een groeiende stad!