Henegouwen

L’ Orée de Bozière

Investeren in de parel van Henegouwen, een snelgroeiende stad!

UNIEKE LIGGING
Hoog verhuurpotentieel
Doornik maakt deel uit van de Eurometropool
Een stijging van 29,5% in de afgelopen 5 jaar
Meer info
  Doornik

  Flats in hartje Doornik in een groene omgeving

  L'Orée de Bozière is een ideale plek voor diegenen die een beetje natuur in hun dagelijkse leven willen brengen, terwijl ze toch in het hart van de prachtige stad Doornik zijn. Het is mogelijk om nog dichter bij de natuur te zijn! Een groen eiland en een boomgaard zullen beide beschikbaar zijn voor bewoners. Je zult naar hartenlust seizoensfruit en -groenten kunnen kweken, zodat je zelfvoorzienend kunt zijn en een ecologisch tintje aan je dagelijks leven kunt geven.

  • De Eurometropool: Lille - Kortrijk - Doornik
   is een Europese groepering voor territoriale samenwerking (EGTS) die 14 Franse en Belgische partners uit de publieke sector samenbrengt. Deze organisatie verenigt een brede waaier aan vaardigheden om op het terrein actie te ondernemen. De Eurometropool verenigt de vitale Franse en Belgische krachten in het gebied: verkozen politici, instellingen, openbare diensten en het maatschappelijk middenveld (bedrijfsleiders, verenigingen, vakbonden, studenten, kunstenaars, enz.) om ter plaatse actie te ondernemen en sneller in de praktijk te brengen wat nuttig is voor alle burgers van het Frans-Belgische gebied.
   Een garantie voor de ontwikkeling en groei van de huurwoningmarkt.
  Een project voor het leven

  Gemak, comfort, diversiteit en locatie

  L'Orée de Bozière is een reeks woningen in 4 nieuwe residenties voor verschillende bewoners, met 96 appartementen, 21 studio's en 32 studentenappartementen. Er zijn 119 parkeerplaatsen en een fietsenstalling voor 164 fietsen. Het project omvat een groen eiland en een boomgaard, die beide toegankelijk zijn voor bewoners.
  DOORNIK

  Deel van de Eurometropool

  Doornik ligt in de provincie Henegouwen en wordt beschouwd als een van de belangrijkste monumentensteden van België.
  Met een oppervlakte van 213,75 km² is het de grootste gemeente van België en de dichtstbevolkte van West-Henegouwen. Dit project belooft een uitzonderlijke leefomgeving, met een prachtig park in het binnenste deel van het huizenblok en een gemakkelijke toegang tot het stadscentrum, de winkels, de belangrijkste wegen en andere verbindingen met het openbaar vervoer.
  "Het project omvat een groen eiland en een boomgaard, die beide toegankelijk zijn voor de bewoners. Het project is ook milieuvriendelijk ontworpen, met groene daken en privétuinen voor appartementen op de begane grond.

  Een toegankelijke investering

  Onze beleggingsexperts nemen geen risico's. Zij bestuderen uw financiële situatie grondig en stellen een plan op maat op om uw beleggingsportefeuille te optimaliseren.