Brussel

Forest Village

Hoogwaardige flats in het hart van een snelgroeiende gemeenschap!

Vorst stijgt in populariteit: de nieuwe Sint-Gillis
Breed mobiliteitsbereik
24,9% groei in de afgelopen 5 jaar
Hoog verhuurpotentieel
Meer info
  Vosrt

  Het project is ideaal gelegen en leeft van de bedrijvigheid in een van de levendigste wijken van Vorst.

  Alle commerciële faciliteiten zijn beschikbaar in de onmiddellijke omgeving. de projectsite biedt ook een unieke omgeving! het gebouw ligt in het hart van een park van anderhalve hectare, doorkruist door de Leybeek, een beek die lange tijd begraven was en terug aan het licht werd gebracht voor een goed doel. deze beek zal zich dan ook ontvouwen in de vorm van beplante valleien en kleine watervallen, kronkelend doorheen de site.

  • Vorst stijgt in populariteit: de nieuwe Sint-Gillis
   Aanzienlijk verhuurpotentieel: Delhaize zet een nieuw distributiecentrum voor thuisleveringen op in Vorst (500 extra jobs! )
   Ruime mobiliteitsmogelijkheden: alles is bereikbaar te voet, met de fiets en met het openbaar vervoer
   Vlakbij de Brusselse ring en de E19 autosnelweg
   Vlakbij groene ruimten (Dudenpark): een serene sfeer
   Buiten: ECO EN VERANTWOORD, VOOR IEDEREEN'S VEILIGHEID
  INVESTERINGSPROJECT OP MAAT

  Moderne appartementen met een rustig karakter

  l'Ilôt Central en het aangelegde terrein verbeteren de levenskwaliteit in de stad! De residentie biedt optimaal comfort en energie-efficiëntie, met respect voor het milieu.
  Vorst

  Een snelgroeiende regio.

  Vorst is een van de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, die momenteel een snelle groei doormaakt. Vandaag de dag is de gemeente zeer aantrekkelijk dankzij de ideale combinatie van stedelijke voorzieningen, groene ruimten, een ruim winkelaanbod en gerenommeerde scholen. Forest Village ligt op een terrein van ± 1,5 hectare tussen de Marguerite Bervoetsstraat en de Sint-Denisstraat, vlakbij het gemeentehuis van Vorst en Vorst Nationaal. De nabijheid van het park van Duden en de abdij van Saint-Denis zorgt ervoor dat niet alleen het project, maar de hele wijk een gevoel van groen en rust uitstraalt. De bereikbaarheid is uitstekend, met talloze tram-, bus- en treinhaltes. De nabijheid van de ringweg en de E19 is ook een groot voordeel!

  Een toegankelijke investering

  Onze beleggingsexperts nemen geen risico's. Zij bestuderen uw financiële situatie grondig en stellen een plan op maat op om uw beleggingsportefeuille te optimaliseren.