West-Vlaanderen

De Blauwe Torenpoort

Één van onze duurzame project in de kijker “De Blauwe Torenpoort” in Brugge is ons paradepaardje op vlak van energie-efficiëntie, daarnaast is het project gelegen op een boogscheut van Brugge centrum en dichtbij tal van faciliteiten.

UNIEK PROJECT IN BELGIË DOOR AANSLUITING OP HET WARMTENET
MIX VAN APPARTEMENTEN 1, 2 OF 3 SLAAPKAMERS
GUNSTIGE M² PRIJS
PROJECT VLOT BEREIKBAAR EN VLAKBIJ HET CENTRUM VAN BRUGGE
Meer info
  DUURZAAM PROJECT

  Investeren in energiebesparing!

  We hechten veel belang aan duurzaamheid. Bij al onze vastgoedprojecten werken we steeds met energiezuinige materialen en bekijken we hoe we het energiepeil nog kunnen laten zakken. Niet alleen het milieu heeft hierbij baat, ook onze kopers en huurders voelen dit in hun portemonnee dankzij een lagere energiefactuur.

  • OVER HET PROJECT
   Het domein bestaat uit 3 gebouwen, waarvan Elitis Real Estate één gebouw in verkoop heeft genomen. Dit gebouw bestaat uit 28 appartementen en 34 ondergrondse parkeerplaatsen. De 1, 2 of 3 slaapkamerappartementen hebben een lastenboek op maat. Zowel interessant voor eigen bewoning als investering.
  • INVESTEREN IN HET PROJECT?
   Het project heeft een marktconforme prijs en verhuurzekerheid door het beperkte aanbod aan nieuwbouw in de buurt.
  • LIGGING IS HOT
   Het project is gelegen in een groene en grootstedelijke omgeving, met recreatie in de buurt. Vlotte bereikbaarheid naar centrum met alle faciliteiten in de buurt en is ook in de nabijheid expresweg zorgt voor snelle verbinding. Tevens is het project gelegen vlakbij de Sint-Pietersplas, dat in de toekomst zal worden ontwikkeld tot recreatiegebied van 67 hectare. Het masterplan hiervoor is reeds opgemaakt en heeft als ambitie om het gebied op een evenwichtige manier te laten uitgroeien tot een stedelijke groenpool voor watersport, openluchtrecreatie en verblijfsrecreatie.
  ENERGIEZUINIG PROJECT

  Het 1ste project in België

  Het project “De Blauwe Torenpoort” in Brugge is een paradepaardje op vlak van energie-efficiëntie en functioneert op het warmtenet. De energie opgewekt de industrie zorgt voor een lagere energiekost en stoot veel minder CO2 uit. Dit energievriendelijke woonproject biedt dus heel wat mogelijkheden voor zowel eigen bewoning als investeerders.
  VLOTTE BEREIKBAARHEID

  Op een boogscheut van Brugge

  Het project is gelegen op 4,6 km van het centrum van Brugge, in een gebied in volle ontwikkelingen op slechts 2 km van het station Brugge-Sint-Pieters, waardoor er veel mogelijkheden zijn van openbaarvervoer. Verschillende voorzieningen zijn er op loop-en fietsafstand. De expreswegN31(Zeebrugge en E40 richting Gent en A11 richting Knokke) en N9(Oostende) liggen vlak bij het project.

  In slechts enkele minuten bereikt u met de fiets de nabijgelegen Sint-Pietersplas, diverse handelszaken, eetgelegenheden, scholen enz. Voor de kinderen is het Speelbos om de hoek dé plek bij uitstek om zich helemaal uit te leven. Ook de stadsmus kan deze ligging zeker en vast smaken wegens de onmiddellijke nabijheid van het openbaar vervoer en het levendige stadscentrum.

  Duurzaam wonen is de toekomst

  De laatste tijd is er heel wat te doen rond de stijgende energieprijzen en iedereen gaat creatief op zoek naar manieren om de energiefactuur te drukken. Een nieuwbouwwoning of -appartement is alvast een goede keuze in deze context.
  Bij Elitis Real Estate bieden wij heel wat energiezuinige projecten aan die zowel voor eigenaar als huurder een verademing zullen zijn op vlak van energiekosten.