Vlaanderen

Castor

Wonen of investeren tussen water en groen in een nieuwe woonwijk in het bruisende Antwerpen, op Linkeroever.

BUURT IN VOLLE ONTWIKKELING (OP 3KM VAN CENTRUM)
ENORM HUURPONTENTIEEL
RUIME APPARTEMENTEN MET HOGE AFWERKINGSGRAAD
UNIEK ZICHT OP STAD EN WATER
Meer info
  CASTOR

  Wonen tussen stad, park en een meer.

  In een groene, frisse, nieuwe woonwijk gelegen in de bruisende stad Antwerpen, op Linkeroever. Dit project combineert de nabijheid op fietsafstand van het centrum van Antwerpen met een rustige ligging in een gezellige wijk met autoluwe straten, veilige binnenpleintjes, parken en een buurtspeelplein in het hartje van de Regatta-site. Dankzij de ideale ligging en zijn architectuur is dit investeringspand ideaal voor de verhuurmarkt.

  • HET MASTERPLAN
   Het project is gelegen in een omgeving in volle ontwikkeling, waarbij de focus ligt op natuur, ontspanning, en verkeersveiligheid. De Regatta-site is opgebouwd uit gezellige wijken met woningen en appartementen aan autoluwe straten, veilige binnenpleintjes, parken en een buurtspeelpein. Zo ontstaan nieuwe hotspots met alle faciliteiten bij de hand.
   U kan van hieruit een wandeling maken langs het Galgenweel of een fietstocht naar het centrum van Antwerpen. Start de dag in alle rust en schoonheid, midden in het hart van de Regatta-site en sluit uw dag af met uw voeten in het zand en een aperitiefje in de hand in de Regatta strandbar.
  • STIJLVOLLE RESIDENTIES VAN CASTOR
   Deze residentie heeft een strakke, hedendaagse architectuur met een breed aanbod aan studio’s, één-, twee en drie-slaapkamerappartementen. Door de grote raampartijen is er veel lichtinval en heeft u een groots ruimtegevoel. Al deze residenties zijn bovendien verbonden met een prachtige en weelderige binnentuin. Daarnaast is er ook een ondergrondse fietsenstalling aanwezig en elk appartement heeft zijn eigen berging en ondergrondse staanplaats. Elk appartement heeft ook een ruim terras met een uniek uitzicht op stad en water. Deze woningen zullen hun bewoners een echt thuisgevoel geven.
  INVESTERINGSPROJECT OP MAAT

  Een investeringsproject met groot potentieel

  Deze ruime appartementen met een hoge afwerkingsgraad, ideale ligging, directe toegang tot het centrum van Antwerpen, de unieke locatie tussen groen en water… zorgen voor een hoog huurpotentieel.
  STAD ANTWERPEN

  Alles bij de hand!

  Het project is gelegen in een groene omgeving, met troeven zoals parken, water, wandel- of sportmogelijkheden, en met directe verbinding naar de bruisende stad. Op minder dan 3,8 km van de Grote Markt van Antwerpen. Ook met het openbaar vervoer (tram elke 3 minuten) bent u zo in de stad.
  Antwerpen is de grootste stad van Vlaanderen en de belangrijkste havenstad van België. De stad heeft veel te bieden en u verveelt er zich nooit.

  Een toegankelijke investering

  Onze beleggingsexperts nemen geen risico's. Zij bestuderen uw financiële situatie grondig en stellen een plan op maat op om uw beleggingsportefeuille te optimaliseren.